Sponsorkliks

sponsorkliksVerdien geld voor stichting Broca zonder dat dit jou zelf maar één cent extra kost!

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen. En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra! Door online aankopen te doen via Sponsorkliks wordt Stichting Broca automatische gesponsord! De volledige opbrengst komt ten goede aan onze projecten.

Stichting Broca werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen. Stichting Broca ontvangt geld als er online wordt gekocht bij een van de ruim honderd online-winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando, D-reizen, Booking.com, Mediamarkt.nl of Coolblue.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Stichting Broca daar geld voor.

Door op het sponsorkliks logo te klikken wordt je doorgestuurd naar de website en kun je een keuze maken uit de lijst met online-winkels.